Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών ολοκληρώνονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη. Σε απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να αυξηθεί.

Το κόστος της μεταφοράς των δεμάτων, ανέρχεται στα 3,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 50,00€ παραδίδονται δωρεάν.

Η minifeet δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής της εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σάββατο ή/και την Κυριακή θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή την Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, παράδοση την ημέρα Σάββατο, θα χρεώνεται επιπλέον.

Σε περιόδους εκπτώσεων, εορτών και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την επεξεργασία των παραγγελιών. Ακόμη, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης. Η minifeet δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και ζητά την κατανόηση των πελατών της. Η minifeet θα ενημερώνει με email για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του πελάτη της.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών κατά τις οριζόμενες ώρες.

Καλάθι αγορών
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σου είναι άδειο Επιστροφή στο κατάστημα
    Developed by Alphacode