Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.minifeet.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογή τους στην σελίδα πληρωμής της παραγγελίας σας (checkout), αμέσως πριν την επιβεβαίωση της. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα. Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω αντικαταβολής

Η πληρωμή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά (ή χρήση κάρτας*) κατά την παραλαβή της στο χώρο που έχετε δηλώσει. Το κόστος της υπηρεσίας ορίζεται στα 2€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για αποστολές μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) σε όλη την Ελλάδα και μέσω μεταφορικής εταιρείας για μεγάλα δέματα, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. H αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εκτός Ελλάδος. Τέλος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, παραγγελίες άνω των 500,00 ευρώ δεν μπορούν να πληρωθούν με την υπηρεσία της αντικαταβολής.

* υποστηρίζεται σε συγκεκριμένα καταστήματα της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών

2. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Στο minifeet.gr για τις αγορές σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners, Discover και American Express αν το επιθυμείτε. Δεν έχει σημασία η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα και η χώρα προέλευσης.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την πύλη πληρωμών i-bank της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον μέσω ειδικών πρωτοκόλλων/προδιαγραφών. Τα πρωτόκολλα, εφαρμόζουν την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εθνική νομοθεσία για τις υπηρεσίες πληρωμών στην εσωτερική αγορά.

Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του χρήστη μόλις το www.minifeet.gr λάβει την παραγγελία του και ελέγξει τα στοιχεία του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή/και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στη minifeet εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί η τελευταία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας. Επιπλέον, η minifeet καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, συμμορφώνοντας με τον κανονισμό GDPR και τους λοιπούς νόμους, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα και εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια σε βάρος του χρήστη.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με απ’ ευθείας τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος – ΙΒΑΝ: GR68 0110 4650 0000 4650 0496 545

Το όνομα δικαιούχου είναι: Τάπανα Φωτεινή

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Κατά την κατάθεση, παρακαλείσθε στην αιτιολογία να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί μέσω email. Προαιρετικά μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσής σας στο info@minifeet.gr. Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται με ενημέρωση του πελάτη.

4. Χρήση εκπτωτικού κουπονιού

Το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.minifeet.gr. Η αξία του κουπονιού περιλαμβάνει τον ΦΠΑ, ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά, ενώ δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση του.

Ρητά αναφέρεται ότι τα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση του www.minifeet.gr. Το δε www.minifeet.gr δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε, καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού τα προϊόντα, που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης τους τιμής. Επίσης, το www.minifeet.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωση προϊόντων και των τιμών τους.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια στην χρήση εκπτωτικού κουπονιού μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 23210 21518 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@minifeet.gr.

Καλάθι αγορών
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σου είναι άδειο Επιστροφή στο κατάστημα
    Developed by Alphacode